ΤΑ «ΑΜΕΣΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ» ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ, Η «ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΙΔΑΚΤΩΡ, ΤΟ DNA ΣΤΗ ΓΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η είδηση προέρχεται από τη φυλλάδα των Ιών:
«Άμεσα αντανακλαστικά Κοντονή για την Ηριάννα
Ο υπουργός Δικαιοσύνης ζήτησε από τον πρόεδρο του Εφετείου το σκεπτικό της απόφασης και την επίσπευση της καθαρογραφής για την υπόθεση της πανεπιστημιακού Ηριάννας που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών με την κατηγορία της εμπλοκής της με την οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς».
Την υπόθεση ανέδειξε και η «Εφημερίδα των Συντακτών» φιλοξενώντας επιστολή της ίδιας της Ηριάννας αλλά και συναδέλφων της στο Πανεπιστήμιο, ενώ ανακοίνωση εξέδωσαν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ…».
Παρατήρηση 1η: Το Σύνταγμα της Ελλάδος ορίζει σαφώς ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη (και «τυφλή», όπως λέει ο λαός μας). Αλλά εδώ, έχουμε ωμή παρέμβαση, αρχικά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν… επερώτηση (!!!) και τώρα και του ίδιου του αρμόδιου υπουργού!
Παρατήρηση 2η: Η «πανεπιστημιακός» (όπως την αποκαλούν οι Ιοί, για να της προσδώσουν κύρος) είναι απλώς… υποψήφια διδάκτωρ…
Παρατήρηση 3η: Βρέθηκε DNA της δήθεν «πανεπιστημιακού» πάνω σε γεμιστήρα όπλου, εξ’ ου και το δικαστήριο την καταδίκασε για συμμετοχή στην τρομοκρατία.
Από και πέρα, τα συμπεράσματα δικά σας…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Το Σπαθί του Πολέμαρχου , οι Άσχετοι και οι Ψεύτες