Τα Ρωσικά πλοία επιτέθηκαν με ρουκέτες "Caliber"σε στόχους του ISIS * κοντά στην Παλμύρα (video)


ΜΟΣΧΑ, στις 31 Μαΐου - RIA Novosti. Η φρεγάτα «Ναύαρχος Έσσεν» και το υποβρύχιο  Κρασνοντάρ διενήργησαν  επιθέσεις με  πυραύλους Cruise  Caliber σε στόχους του Ισλαμικού Κράτους * στη Συρία, σύμφωνα με το Ρωσικό  Υπουργείο Άμυνας.

Οι στόχοι ήταν τα καταφύγια στα ανατολικά της Παλμύρας, όπου συγκεντρώθηκε   βαρύς  οπλισμός  και μαχητές, που μεταφέρθηκαν  από τους τρομοκράτες της  Raqqa.

Οι εκτοξεύσεις έγιναν από τα ύδατα της ανατολικής Μεσογείου. Το Ρωσικό  Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε  υλικό που γίνεται η εκτόξευση  τέσσερων  πυραύλων  κρουζ «Caliber»  από την φρεγάτα «Ναύαρχος Essen» και από  το υποβρύχιο «Κρασνοντάρ» εναντίον των θέσεων  της τρομοκρατικής ομάδας ISIS * από την  Μεσόγειο Θάλασσα.

 Το Υποβρύχιο Κρασνοντάρ πραγματοποίησε την εκτόξευση σε υποβρύχια κατάσταση.

Το τμήμα τόνισε ότι έγκαιρα ενημερώθηκαν  για τα χτυπήματα  η  διοίκηση  των ΗΠΑ, η  Τουρκία και το Ισραήλ. Ο Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου  ενημέρωσε  για την  επιτυχή εκτόξευση  στον Γραμματέα του Προέδρου  Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ.

Τελευταία φορά που τα ρωσικά πλοία πραγματοποίησαν  επιθέσεις με ρουκέτες  "Calibrer" στις θέσεις των  τρομοκρατών ήταν  το Νοέμβριο του περασμένου έτους. Στη συνέχεια χτυπήματα σε μαχητές στις επαρχίες Idlib και Homs πραγματοποίησε η  φρεγάτα "Ναύαρχος Grigorovich".

* Τρομοκρατική ομάδα απαγoρευμένη  στη Ρωσία

Η εξέλιξη της κατάστασης - σε ένα ειδικό κεφάλαιο της RIA Novosti "Ο πόλεμος στη Συρία [1]" >>
References [ βιβλιογραφικές αναφορές]

  1.  Война в Сирии
       ( http://ria.ru/syria/ )
https://ria.ru
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

O Ερντογάν απείλησε: «Θα έρθουμε εν τω μέσω της νυκτός»

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ! Η ΕΒΓΑ, Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ UNILEVER, ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΑΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ!