ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Γ. ΛΑΓΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: ΚΑΜΜΕΝΟΣ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΛΩΝΑ! ΒΙΝΤΕΟ





Το κύκλωμα που δρα στις φυλακές Αυλώνα και προστατεύει τους αριστερούς τρομοκράτες αποκάλυψε από βήματος Βουλής ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός.




Ο Συναγωνιστής – μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Χρυσής Αυγής – κάλεσε τους αρμόδιους φορείς να σπάσουν το εν λόγω «απόστημα», από την στιγμή που υπάρχει κύκλωμα που παρέχει διευκολύνσεις σε ανήλικους και μη τρομοκράτες των «Πυρήνων της φωτιάς».




Αναφέρθηκε στην περίπτωση του διευθυντή Π. Δαμιανού, ο οποίος είναι 17 χρόνια στην ίδια θέση, απολαμβάνει της προστασίας του Σύριζα (ακόμα και του Προέδρου της Βουλής, Βούτση) και έχει δημιουργήσει ένα ιδιόμορφο καθεστώς εξυπηρετήσεων για τους τρομοκράτες.
Τα ΜΜΕ του Σύριζα, αλλά και το ίδιο το κόμμα, κάλεσε τους φορείς να μην απαντήσουν στην εν λόγω ερώτηση. Ο λόγος είναι προφανής: Θα εκτεθούν!
Ο Γ. Λαγός αποκάλυψε επίσης τον ρόλο του συριζαίου, Πάνου Λάμπρου και τις επαφές του με τους τρομοκράτες που δεν διαψεύστηκαν ποτέ.
Τέλος, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προχώρησε σε καίρια ερωτήματα και συγκλονιστικές αποκαλύψεις αναφορικά με τις παράνομες μεθοδεύσεις που λαμβάνουν χώρα στις φυλακές Αυλώνα.
Αποκάλυψε πως ο φυλακισμένος για υπόθεση ναρκωτικών, Ευθύμης Γιαννουσάκης δέχθηκε πιέσεις από τον Πάνο Καμμένο για να καταθέσει εναντίον γνωστού επιχειρηματία. Ακόμη, τον επισκέφθηκε μεσάνυχτα στο κελί του συγκεκριμένη εισαγγελέας για να του πάρει κατάθεση!
Ο Γ. Λαγός ζήτησε να διαλευκανθούν πλήρως οι καταγγελίες και προς τούτο να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Γ. Γ. του υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτ. Φυτράκη, του στελέχους του υπουργείου, Π. Δουλάμη, καθώς και του Πάνου Καμμένου.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Κοντογιώργης:Ζούμε υπό καθεστώς 2πλής κατοχής, ντόπιας κ ξένης,οφείλουμε να εξεγερθούμε!

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)