Νέα τουρκική πρόκληση στην Θράκη - Καμία αντίδραση από την ανθελληνική κυβέρνηση

Πατώντας πάνω στην πλήρη ανυπαρξία Εθνικής πολιτικής από το υδροκέφαλο κράτος των Αθηνών, οι άνθρωποι της Τουρκίας συνεχίσουν να αλωνίζουν με την ανθελληνική προπαγάνδα τους στην Θράκη.
Αυτό συνέβη με την επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Γιλντίζ στην Θράκη. Ο τούρκος πολιτικός και «εκλεκτός» του Ερντογάν, στην προσπάθεια που γίνεται για άλωση της Ελληνικής κυριαρχίας, φρόντισε με δηλώσεις του να εκτοξεύσει βέλη  με πολλαπλούς αποδέκτες. Ειδικότερα, ο Γιλντίζ επισκέφτηκε το τζαμί Τσινάρ στην Ξάνθη. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το συγκεκριμένο τζαμί διώχθηκε σκανδαλωδώς ο ιμάμης Αχμέτ Ιμάμ, ο οποίος είχε προσληφθεί νόμιμα και είναι γνωστός για τα αντιτουρκικά αισθήματά του και λίγες ώρες αργότερα, έπειτα από τρομερή πίεση του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, «ξηλώθηκε» και έφτασε να πέσει θύμα προπηλακισμού, όταν θέλησε να αντιδράσει!
Ο Γιλντίζ δεν σταμάτησε στην επίσκεψή του στο τζαμί (μια επίσκεψη με σαφή επίδειξη ισχύος του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης), καθώς κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη, σε ομιλία του στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», έναν από τους πιο σκληρούς ανθελληνικούς μηχανισμούς που δρουν στην περιοχή, έκανε λόγο για «σχολεία μας», στέλνοντας επίσης μήνυμα για το ποιος ελέγχει την Παιδεία των μουσουλμανοπαίδων στην Θράκη.
«Η δυτική Θράκη είναι μια ειδική περιοχή για τον τουρκισμό. Αλλά όταν έρχεται κάποιος σε αυτή την περιοχή, φυσικά και θλίβεται. Θλιβόμαστε λίγο για την κατάσταση των μουφτειών μας και των σχολείων μας. Αλλά χαιρόμαστε βλέποντας πόσο δεμένοι είναι οι ομογενείς τους με τη γλώσσα και τη θρησκεία τους» είπε χαρακτηριστικά.
Μια ξεκάθαρη παρέμβαση του Γιλντίζ στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, με αναφορές του σε μια μειονότητα η οποία είναι μουσουλμανική και όχι «τουρκική». Αυτό, όμως, δεν τον εμπόδισε να μιλήσει με τέτοια θρασύτητα, ώστε να αντιληφθούμε για μια ακόμη φορά το πόσο ανεμπόδιστα έχει εξαπλωθεί η προπαγάνδα και η τρομοκρατία της Τουρκίας και των πρακτόρων της στην Θράκη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Ακριβώς εδώ Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Η Θ Η Κ Ε ο Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης... ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΞΕΡΕΤΕ;;;; ΚΛΑΨΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ....

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)