Αποκαλύφθηκε το βρώμικο κύκλωμα Σαμαρά-Βορίδη-Γεωργιάδη! “Τζαμπατζής” ο Σημίτης και λοιποί “εθνοσωτήρες” - ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλύψεις φωτιά για το κύκλωμα της διαπλοκής (Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη και σία) που εκχώρησε το "Ερρίκος Ντυνάν" στον μεγαλοτραπεζίτη Σάλλα έλαβαν χώρα στην τελευταία συνεδρίαση της Εξεταστικής για την Υγεία.
Από την εξέταση του πρώην Διευθυντή του Ερυθρού Σταυρού Α. Μαρτίνη από τον Ηλία Κασιδιάρη προέκυψαν τα εξής βαρυσήμαντα στοιχεία:
α) Ο Σημίτης και μεγάλος αριθμός "εθνοπατέρων" έβαλαν φέσια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο "Ερρίκος Ντυνάν" και ουδέποτε ασκήθηκε σε βάρος τους δίωξη για ηθική αυτουργία σε κακουργηματική απιστία
β) Το κύκλωμα Σαμαρά - Βορίδη - Γεωργιάδη επέβαλλε πραξικοπηματικά ένα δοτό Διοικητικό Συμβούλιο - από συγγενείς και φίλους - στο Ίδρυμα με στόχο την άνευ όρων εκχώρησή του στον μεγαλοτραπεζίτη Σάλλα έναντι πινακίου φακής.
Σε κάθε συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής προκύπτει σωρεία επιβαρυντικών στοιχείων για τα πολιτικά πρόσωπα που διέλυσαν την χώρα.
Η Χρυσή Αυγή με αίσθημα ευθύνης θα αναδείξει τις ποινικές ευθύνες των πολιτικάντηδων και δεν θα αργήσει ο καιρός που θα επιβάλλει την πολυπόθητη κάθαρση.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ)