Πρόεδρος Συρίας Άσαντ: Μαζί με τους Ρώσους συμμάχους μας συντρίβουμε τους τζιχαντιστές - Οι «δυτικοί» τους στηρίζουν μαζικά

Την ώρα που η Ευρώπη συγκλονίζεται από συνεχή ισλαμικά τρομοκρατικά χτυπήματα, ο πρόεδρος Άσαντ της Συρίας έδωσε συνέντευξη σε ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο που θα πρέπει να αναγνωστεί για τις σκληρές αλήθειες που λέει.
Όπως τόνισε, ο άνθρωπος που έχει βιώσει όσο κανείς άλλος την δράση των τζιχαντιστών, «η κατάσταση εξελίσσεται σήμερα προς τη σωστή κατεύθυνση διότι έχουμε υποχρεώσει σε ήττα τους τρομοκράτες».
Διαβεβαίωσε δε ότι «εκτός του η Δύση και οι σύμμαχοί της, οι μαριονέτες της υποστηρίζουν μαζικά αυτούς τους εξτρεμιστές, είμαι βέβαιος ότι τα χειρότερα βρίσκονται πλέον πίσω μας».
Τα όσα είπε ο Άσαντ, ο οποίος παρεμπιπτόντως αρνήθηκε την νέα προβοκάτσια που έστησαν εναντίον του τζιχαντιστές σε συνεργασία με τα δυτικά ΜΜΕ, αποτελούν μία μικρογραφία των όσων συμβαίνουν στην Ευρώπη.
Οι δυτικοί που κυβερνάνε την Ευρώπη, δρώντας ενάντια στην ασφάλεια των πολιτών τους, ανοίγουν τις πύλες στους ισλαμιστές τρομοκράτες, οι οποίοι προκαλούν εκατόμβες νεκρών σε πολύνεκρα τρομοκρατικά χτυπήματα.
Αντιστοίχως, οι μόνο πραγματικοί σύμμαχοι των λαών είναι αυτοί που κατηγορούνται ως «συνεργάτες του Πούτιν» από τους φιλοτζιχαντιστές δυτικούς, δηλαδή οι Εθνικιστές και οι Πατριώτες, που βιώνουν την επίθεση των ΜΜΕ.
Η συμμαχία των λαών με τους Εθνικιστές στην κατεύθυνση της οριστικής ήττας των τζιχαντιστών όπου κι αν αυτοί ευρίσκονται αποτελεί μονόδρομο για την επιστροφή της ασφάλειας μέσα στις ίδιες μας τις γειτονιές


Xryshaygh.com 
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Ακριβώς εδώ Δ Ο Λ Ο Φ Ο Ν Η Θ Η Κ Ε ο Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης... ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΞΕΡΕΤΕ;;;; ΚΛΑΨΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ....

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)