ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ “ΚΑΡΦΩΝΕΙ” ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ - Η Τουρκία είναι το αγαπημένο παιδί των ΗΠΑ

 


Γράφει ο Παναγιώτης ΑποστόλουΕπικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” 
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr 

Την 21η Ιουνίου 2012 η κυβέρνηση Σαμαρά αναλαμβάνει μετά της επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 τη διακυβέρνηση της Πατρίδος μας! Αυτή η κυβέρνηση στηρίχθηκε στη συνεργασία των κομμάτων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ (αρχικά)! Ο Αντώνης Σαμαράς, ο αντιμνημονιακός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μη ψηφίζοντας με την κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ το πρώτο Μνημόνιο της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου, διαγράφοντας τη Ντόρα Μπακογιάννη επειδή το ψήφισε, αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος!
Ένας ακόμη οσφυοκάμπτης Πρωθυπουργός της χώρας μας, ο οποίος υποτασσόμενος απόλυτα στην πορεία, στη ΝΤΠ και την Παγκοσμιοποίηση, είπε στις 24 Αυγούστου 2012 στο Βερολίνο παρουσία της Μέρκελ, το “ουδείς αναμάρτητος”! Φέρνοντας στη Βουλή και ψηφίζοντας το Δεύτερο Μνημόνιο της υποταγής της Πατρίδος στους ξένους και της φτωχοποίησης του ελληνικού λαού!

Σε αυτόν τον Πρωθυπουργό, η “Ομογένεια” τον Ιούλιο του 2012 του έστειλε ένα “non paper” όπου τον ενημέρωνε για πολλά και διάφορα αξιοπρόσεκτα και ταυτόχρονα απόρρητα, τα οποία αν τα χρησιμοποιούσε και ταυτόχρονα τα υλοποιούσε, η τύχη της Ελλάδος ίσως να ήταν τελείως διαφορετική!

Μέσω αυτού του “non paper” αποκαλύπτεται η “γύμνια” της εξωτερικής μας πολιτικής και η παντελής έλλειψη εθνικής στρατηγικής διακομματικής πολιτικής!
Παρακάτω το “non paper” που φέρνουμε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα: 

Όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις των ΗΠΑ, εξυπηρετούσαν την Τουρκία! 

Σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ: “Ενθαρρύνεται η εισβολή της Τουρκίας στην Ελλάδα με τη μείωση των αμυντικών δαπανών”!

Σύμφωνα πάλι με την έκθεση της ομάδας που σύστησε η κ. Κλίντον… “κινήσεις της Τουρκίας θα αποσκοπούν στην απόσπαση εδαφών από την Ελλάδα”!

Στο πλαίσιο του “Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων” ( Council of Foreign Relations – CFR) μια ομάδα εργασίας θα μελετήσει τις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις και θα φροντίσει ώστε οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας να μην εκτραχυνθούν (;;;)! Επικεφαλής της ομάδος αυτής ετέθη η κ. Μάντλιν Ολμπράιτ και ο πρώην σύμβουλος του Προέδρου Μπους κ. Στήβεν Χάντλεϊ. (η κ. Ολμπράιτ είναι γνωστή για τα βαθειά ανθελληνικά της αισθήματα και ο κ. Χάντλεϊ δεν υστερεί στον τομέα αυτό).

Θα συσταθεί λοιπόν μια “τριμερής στρατιωτική ομάδα (trilateral military contact group) στην οποία θα συμμετέχουν αξιωματικοί του Ναυτικού και της Αεροπορίας από τις ΗΠΑ, την Ελλάδα και την Τουρκία (όχι του Στρατού για άγνωστο λόγο) για να αποφευχθούν κινήσεις από την πλευρά της Άγκυρας” (;;;). 

Οι ΗΠΑ θεωρούν ότι η απόσπαση εδαφών από τον κορμό της Ελλάδος θα είχε ίσως ανεξέλεγκτες συνέπειες και “προτείνουν αντ΄ αυτού (άκουσον, άκουσον αντ΄ αυτού) ένα είδος έντιμης ειρήνης με την ουσιαστική παραχώρηση από την Ελλάδα στην Τουρκία δικαιωμάτων σε περιοχές που ελέγχει η Τουρκία λόγω παρουσίας του Τουρκικού στοιχείου”, (βλέπε Θράκη)! 

Όλοι οι πρώην Αξιωματούχοι των ΗΠΑ στη συνέχεια είναι υπάλληλοι της Τουρκίας! 

Εξ’ άλλου ο κ. Μπρεζίνσκι είναι της γνώμης ότι “η Τουρκία είναι ένα από τα τέσσερα σπουδαιότερα μέλη του ΝΑΤΟ” και η ανάδειξη της σε περιφερειακή δύναμη πρέπει να είναι ένας από τους στόχους.

Τώρα, ας αναλύσουμε τι έγινε στην πραγματικότητα! H Τουρκία κάνοντας χρήση τις πατροπαράδοτης μεθόδου που εφαρμόζει τουλάχιστον εδώ και σαράντα χρόνια, προσέλαβε ξανά με αμοιβές συμβούλου, την Ολμπράιτ, τον Μπρεζίνσκι, τον Χάντλεϊ και ποιος ξέρει ποιους άλλους στον μηχανισμό του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για να εφαρμόσουν επιτέλους το σχέδιο επικυριαρχίας στην Θράκη πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Τουρκία στο παρελθόν έχει προσλάβει κατά διαστήματα όλους τους τέως Υπουργούς Εξωτερικών των ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένου και του Κίσινγκερ, όπως επίσης σχεδόν όλους τους συμβούλους Ασφαλείας του Λευκού Οίκου και σωρεία Γερουσιαστών και Βουλευτών του Κογκρέσου! Έτσι, η Τουρκία έχει διασφαλίσει την υιοθέτηση όλων των Τουρκικών αιτημάτων εναντίων της Ελλάδος! Αν μας πείτε τι κάνει το Ελληνικό λόμπυ, μη έχοντας καμία στήριξη από τις ελληνικές Κυβερνήσεις και απομονωμένο πολιτικά λόγω κομματικών συμφερόντων, ναι είναι ανύπαρκτο! Η ρήξη που επήλθε με το Ισραήλ σταμάτησε εν μέρει την πολιτική κυριαρχία της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος στις ΗΠΑ, αλλά ακόμη και αυτή την τεράστια ευκαιρία δεν την εκμεταλλευόμαστε οργανώνοντας τον Ελληνισμό! Ακόμη το Ελληνικό ΥΠΕΞ είναι εγκλωβισμένο στα κομματικά παιχνίδια! 

Η Τουρκία κάνει στρατηγικές κινήσεις, αφού πρώτα συμφωνήσουν οι ΗΠΑ! 

Η Τουρκία ποτέ μα ποτέ δεν θα κάνει κινήσεις χωρίς την εκ των προτέρων συμφωνία των ΗΠΑ! Αυτό μας δίδαξε η εισβολή στην Κύπρο, η παράνομη αμφισβήτηση της Ελληνικής κυριαρχίας των Ιμίων και οι κινήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και σε όλους τους τομείς σχέσης μεταξύ των δύο χωρών, η Τουρκία όταν πρόκειται για διμερή θέματα με την Ελλάδα πάντοτε εξασφαλίζει την στήριξη ή έστω την ανοχή των ΗΠΑ.

Δυστυχώς υπάρχει και θέμα προδοσίας, οι ΗΠΑ και η Τουρκία βρίσκουν τους Έλληνες συνεργάτες τους, είτε με το αζημίωτο, είτε με υποσχέσεις “καρέκλας”, είτε με εκβιασμούς, διότι ούτε η Κύπρος θα χανόταν, ούτε θα γινόταν κατάληψη των Ιμίων, ούτε οι γκρίζες ζώνες θα υπήρχαν, γιατί Έλληνες προδότες “ναι προδότες” παρέδωσαν στην ουσία κα την Κύπρο και τα Ίμια στην βορά των Τούρκων! 

Προδότες, απάτριδες… 

Φυσικά, εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιοι ακριβώς έκαναν τι, αλλά όταν ο αρχηγός της “αξιωματικής” αντιπολίτευσης στην Βουλή δίνει συνέντευξη στην Τουρκική εφημερίδα Μπιρ Γκιουν και οι θέσεις του ταυτίζονται απόλυτα με τις θέσεις του πλέον ακραίου Τούρκου εθνικιστή, τι περιμένεις; Όταν βουλευτής του κόμματος που συγκυβερνά αποκαλεί “συνωστισμό” την καταστροφή στη Σμύρνη και φεύγει από τη Βουλή όταν η συζήτηση περιλαμβάνει θέμα σφαγής των Ποντίων, τι περιμένεις;

Όταν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αποπέμπεται από Υπουργό Εξωτερικών επειδή απέτρεψε μια άλλη τραγωδία όπως τα Ίμια, τι περιμένεις; Όταν η Τουρκία σε κάθε πεδίο και σε κάθε περίπτωση δείχνει τις καταχθόνιες εχθρικές της διαθέσεις, καταπατά διεθνείς συμβάσεις και δίκαια, μεθοδεύει και χρηματοδοτεί την εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων στον Ελλαδικό χώρο, ενισχύει σε όλα τα φόρα τους εχθρούς της Ελλάδος, και κανένα κανάλι ή μεγάλη εφημερίδα στην Ελλάδα δεν κάνει κανένα και ποτέ αρνητικό σχόλιο εναντίον της Τουρκίας, τι περιμένεις; 

Εδώ μας έχουν φλομώσει με Τουρκικά σίριαλ, γεμάτα προπαγάνδα για να μας αποδείξουν ότι οι λαοί είναι ίδιοι, τα σίριαλ είναι κατασκευασμένα για το εξωτερικό και ανύποπτοι θεατές τα θαυμάζουν, αυτοί όμως που έζησαν στην Τουρκία γελάνε. Ο καθείς από μας θα μπορούσε να απαριθμήσει πλείστα παραδείγματα σαν και αυτά που αναφέραμε, αυτά όμως αρκούν για να μας βάλλουν σε σκέψεις, νομίζουμε! 

Όλοι σιωπούν στο σχεδιασμό εκτούρκευσης της Θράκης… 

Το σχέδιο επικυριαρχίας της Θράκης, η Ελληνική ηγεσία πρέπει να το πάρει στα σοβαρά διότι ότι έχει αποφασιστεί από τις ΗΠΑ σχεδόν πάντοτε εφαρμόζεται και τα πληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ θα το χρυσώσουν, οι παγκόσμιοι καθοδηγούμενοι αριστεροί κονδυλοφόροι θα μας πουν πάλι ότι οι μειονότητες έχουν δικαιώματα και κάποιος από την ελληνική Πολιτεία θα ευχαριστήσει πάλι τις ΗΠΑ, διότι δήθεν μας βοήθησαν να αποφύγουμε τον πόλεμο!

Συνεχίζουμε αύριο, Παρασκευή…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ)