Κατάντια ..Σκληρή λογοκρισία με νόμο φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ.....Ποινικοποίηση γνώμης και σκέψης φέρνει ο Κοντονής!
Στην διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο: «Μέτρα Θεραπείας ατόμων που απαλλάσσονται από την ποινή λόγω ψυχικής ή διανοητικής διαταραχής» και λοιπές διατάξεις"...Και πάνω που λέγαμε πολύ θετικό έπεσε το μάτι μας σε τροποποίηση ενός άλλου άρθρου στα πλαίσια αυτής της διαβούλευσης..


 "Άρθρο 27 – Τροποποίηση άρθρου 187 Ποινικού Κώδικα", και διαβάζουμε τα παρακάτω:1. Μετά την παρ. 2 του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα προστίθενται παρ. 2α και 2β ως εξής:

«2α. Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης ή ένταξη σε τέτοια, και προκαλεί κίνδυνο τέλεσης των εγκλημάτων αυτών, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

2β. Όποιος μέσω παροχής οδηγιών, πληροφοριών ή κατευθύνσεων, προκαλεί σε άλλον την απόφαση για συμμετοχή σε συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση, τιμωρείται, αν δεν προβλέπεται βαρύτερη ποινή σύμφωνα με άλλη διάταξη, με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.»

2. Μετά την παρ. 3 του άρθρου 187Α του Ποινικού Κώδικα προστίθενται παρ. 3α, 3β και 3γ ως εξής:

«3α. Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη των εγκλημάτων των παραγράφων 1 και 4 του παρόντος, και προκαλεί κίνδυνο τέλεσής τους, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη.

3β. Όποιος μέσω παροχής οδηγιών, πληροφοριών ή κατευθύνσεων, προκαλεί σε άλλον την απόφαση για συμμετοχή σε συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση ή για τέλεση ορισμένης τρομοκρατικής πράξης, τιμωρείται, αν δεν προβλέπεται βαρύτερη ποινή σύμφωνα με άλλη διάταξη, με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών αν η προς εκτέλεση πράξη συνιστά κακούργημα και με φυλάκιση ως δύο έτη αν η προς εκτέλεση πράξη συνιστά πλημμέλημα.

3γ. Με τις ποινές της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται όποιος με οποιονδήποτε τρόπο εκπαιδεύει άλλον στην κατασκευή ή χρήση εκρηκτικών, πυροβόλων ή άλλων όπλων, επιβλαβών ή επικίνδυνων ουσιών ή άλλων ειδικών μεθόδων ή τεχνικών ενόψει της διάπραξης του εγκλήματος της παραγράφου 1 του παρόντος, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη.».ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ;;;;;ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΙΑΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ", ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ!Θυμάστε την ιστορία με τον Παπαδήμο και τον Στουρνάρα πρόσφατα;;;;;; Που ΣΚΑΙ, Στουρνάεες ζήταγαν την δίωξη όσων εκφράστηκαν θετικά για την ενέργεια κατά του Παπαδήμου και της σωματικής ακεραιότητας Στουρνάρα;;;;Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο Τσίπρας με τον Κοντονή κάνουν την απαίτηση της ολιγαρχίας που τρέμει την οργή του λαού, ΝΟΜΟ!Αν κάποιος οργισμένο γράψει στο facebook: "Κάποιος να τιμωρήσει τον τάδε πολιτικό", δεν γίνει τίποτα αξιόποινο μετά, η παράγραφος 3, τον κλείνει επίσης στην φυλακή!Και να που επί ΣΥΡΙΖΑ και επί Κοντονέος του πάλαι ποτέ "ανανεωτή κομμουνιστή" γίνεται ακόμη πιο αυστηρή η αντιτρομοκρατική νομοθεσία και μάλιστα ως "προς τα εγκλήματα σκέψης". Κοινώς έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κοντονής να καταλύσουν την ελευθερία του λόγου
anemosantistasis

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

ΤΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ(ΒΙΝΤΕΟ)