Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ

Γράφει ο Αντίοχος
Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του πρώην βουλευτή του… τιμημένου κουκουέ (που εκφράζει προφανώς και τις θέσεις του κόμματος, καθότι στο… τιμημένο δεν υπάρχουν αυτό που λέμε «προσωπικές απόψεις»…) και νυν διορισμένου από τον κομμουνιστή δήμαρχο Πατρών στη θέση του διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πατρών, με μηνιαίο μισθό –κρατηθείτε!- 4.300 ευρώ, Κώστα Καζάκου, για τους χιλιάδες νέους Έλληνες που αναζητούν καλύτερη τύχη στο εξωτερικό.
Ο Καζάκος, λοιπόν, χαρακτήρισε αυτούς τους νέους και τις νέες «προδότες: «Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του. Αλλιώς είναι ξένος. Έφυγαν και πάνε και δουλεύουν στις ξένες χώρες. Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία».
Και βέβαια, οι δηλώσεις αυτές δεν πρέπει να μας προκαλούν καμμιά έκπληξη. Άλλωστε, τα κομμουνιστικά καθεστώτα είχαν κλείσει τα σύνορά τους και απαγόρευαν την μετανάστευση στο εξωτερικό (αλλά και τα… ταξίδια), θεωρώντας «προδότη» όποιον κατάφερνε να δραπετεύσει από τους «παραδείσους» τους.
Από κει και πέρα, οι κομμουνιστές επενδύουν πολιτικά στη δυστυχία (κι όταν μπορούν την προκαλούν κιόλας…) και πολύ θα ήθελαν οι περίπου 500.000 νέοι που έφυγαν από την Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης να παρέμεναν εδώ και να βουλιάζουν στην ανεργία και στην δυστυχία, ελπίζοντας έτσι να τους χειραγωγήσουν σε «αντίσταση και πάλη» υπέρ των -νεοταξίτικων- συμφερόντων τους. Αλλά και για να πληρώνουν φόρους, για τα κονομάνε οι διάφοροι βολεμένοι Καζάκοι!
Είναι προδότες, λοιπόν, οι άνεργοι και απελπισμένοι νέοι Έλληνες που πηγαίνουν στο εξωτερικό, προς αναζήτηση καλύτερης τύχης. Αλλά είναι «καλοδεχούμενοι» οι «οικονομικοί μετανάστες» από τις άλλες χώρες στην Ελλάδα, καθώς και οι εμφανιζόμενοι ως «πρόσφυγες» (στην πλειοψηφία τους λιποτάκτες του Συριακού στρατού…) και πρέπει να τύχουν «συμπαράστασης», «αλληλεγγύης» και όλων των παροχών από το ελληνικό κράτος! Αυτή είναι η ανθελληνική λογική των κουκουέδων!

Ethnikismos
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Κοντογιώργης:Ζούμε υπό καθεστώς 2πλής κατοχής, ντόπιας κ ξένης,οφείλουμε να εξεγερθούμε!

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)