ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΕΧΘΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ!! Δείτε τι Σχεδιάζει η Κυβέρνηση Κάτω από τη Μύτη Όλων… !!!

«ΠΕΡΙΦΗΜΑ»! «ΥΠΕΡΟΧΑ»! «ΕΚΤΑΚΤΑ»! Δίνουν δικαίωμα ψήφου, σε …580.000 αλλοδαπούς! («΄Εμπαινε» Alexis! Σίφουνας! Ακάθεκτος! Μήν αφήσεις τίποτε …όρθιο!)

Αλλαγές-σόκ στον «Καλλικράτη», για τις εκλογές της τοπικής Αυτοδιοικήσεως!
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ …ΠΑΚΙΣΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ «ΔΩΣΑΜΕ» ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟ …ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ‘ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ’ ΤΩΡΑ;;;;
Ψήφο στις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές σε όλους τους …»μετανάστες» και λοιπούς αλλοδαπούς (ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!) που μένουν (προσωρινώς;;;) στην χώρα μας, σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση, παρά τη δεδομένη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (60/2013) που έκρινε α ν τ ι σ υ ν τ α γ μ α τ ι κ ό τον νόμο Ραγκούση* για την ιθαγένεια!

ΙΔΟΥ, Η «ΒΑΘΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ», ΠΟΥ ΘΑ «ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ» ΨΗΦΟΥΣ! ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ…
(ΠΟΥ «ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ», «ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗ» ΛΟΓΩ ΕΠΟΧΗΣ, ΣΕ …ΑΝΘΥΠΟ-ΚΟΚΚΙΝΗ…)[«ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» – ‘ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV’]
Μεταξύ των διατάξεων του εν λόγω νόμου, υπήρχε και εκείνη που έδινε το δικαίωμα σε πολίτες ξένων κρατών, να ψηφίσουν στις δημοτικές εκλογές.
Το ΣτΕ απεφάνθη, ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν ΜΟΝΟΝ οι ΄Ελληνες και ότι απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση για να μπορεί να επεκταθεί και στους αλλοδαπούς.
Τώρα η πρόταση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων που
συνέστησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης φέρεται, ότι περιλαμβάνει και το δικαίωμα του εκλέγειν στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως, σε όσους αλλοδαπούς μένουν νόμιμα στην Ελλάδα, που εκτιμώνται σε περίπου 580.000…
Προτείνεται ακόμα η συμμετοχή …προσφύγων και μεταναστών, σε όργανα (!!!!!!!!!!) όπως το Συμβούλιο Εντάξεως Μεταναστών!
Αλλα σημεία αιχμής στην εισήγηση για αλλαγή του «Καλλικράτη», που έχουν ήδη προκαλέσει αντιδράσεις από πλευράς δημάρχων και περιφερειαρχών, είναι η καθιέρωση της απλής αναλογικής, με τις έδρες των δημοτικών, ή περιφερειακών συμβούλων να μοιράζονται αναλογικά, με βάση τα ποσοστά του πρώτου γύρου, και η μείωση της θητείας δημάρχων και περιφερειαρχών στα τέσσερα από πέντε έτη.
Η αναλογικότητα στην κατανομή των εδρών, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της α κ υ β ε ρ ν η σ ί α ς σε δήμους και περιφέρειες, καθώς η παράταξη του εκλεγμένου δημάρχου, ή περιφερειάρχου, δεν θα έχει απαραίτητα την πλειοψηφία και ενωμένη η αντιπολίτευση μπορεί ουσιαστικά να μπλοκάρει όλες τις αποφάσεις του.
«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση, ότι η αλλαγή του «Καλλικράτη» και η μεταρρύθμιση της Δημόσιας Διοικήσεως δεν είναι κομματική, αλλά εθνική υπόθεση» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ.
«Γι’ αυτό πρέπει να στηριχθεί στη βάση της συναινέσεως και της συνεργασίας.
Αν η κυβέρνηση επιχειρήσει να ακολουθήσει άλλο δρόμο και δεν κάνει ουσιαστικό διάλογο, να γνωρίζει καλά πως σπέρνει ανέμους και θα θερίσει θύελλες».
‘Δημοκρατία’
Ενδεικτικώς, μερικές ελληνοποιήσεις (μόνο του έτους 2012!) από την κ.Φώφη Γεννηματά…
[*Εκείνος ο αρχιπασόκος πρώην υπουργός, εκείνος ο τέως …μπιφτεκο-εστιάτορας της Πάρου, ο κυρ-Ραγκούσης ντέ, μήπως απεφάσισε να μάς πεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, επειδή τον ρωτάνε χρόνια και ΔΕΝ λέει λέξη, τί «απέγινε» τελικώς με εκείνη την ΣΥΛΛΑΒΗ, που περιέργως …»α π ο υ σ ι ά ζ ε ι» από το μπροστινό μέρος του επωνύμου του;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;]

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Το Σπαθί του Πολέμαρχου , οι Άσχετοι και οι Ψεύτες