ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΟΣΜΕ… ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ 1.882 ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΤΑ HOTSPOTS!

Ωραία φάμπρικα τα hotspots! Και κονομάνε φράγκα τα λαμόγια της «πρώτης φοράς αριστερά» (σύμφωνα με σχετικά πρόσφατη δήλωση υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Κομισιόν το 80% της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης καταλήγει στις τσέπες των επιτήδειων, δήθεν «αλληλέγγυων»…) και κάνουν αβέρτα διορισμούς άνεργων συντρόφων!
Έτσι, επιπλέον 1.882 συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ θα διοριστούν στα hotspots και η σχετική προκήρυξη θα εκδοθεί από το υπουργείο Εργασίας το επόμενο διάστημα και στην συνέχεια να δημοσιοποιηθεί από τον ΟΑΕΔ, με τον Οργανισμό να είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση των διορισμών.
Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.
Όλα είναι κανονισμένα στην εντέλεια! Μάλιστα, για όσα συντρόφια αλλάξουν τόπο διαμονής για να διοριστούν, προβλέπεται και μηνιαίο επίδομα… μετεγκατάστασης, ύψους 200 ευρώ!
Διοριστείτε σύντροφοι, διοριστείτε!
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Κοντογιώργης:Ζούμε υπό καθεστώς 2πλής κατοχής, ντόπιας κ ξένης,οφείλουμε να εξεγερθούμε!