Φρίκη! Μητέρα ΤΕΡΑΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ 10ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ! πριν τη δολοφονήσει ! ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ???

Η Μισέλ Μάρτενς δήλωσε στην αστυνομία πως είχε κανονίσει τουλάχιστον τρεις άντρες να κακοποιήσουν σεξουαλικά την 10χρονη κόρη της  Βικτόρια, επειδή της άρεσε να βλέπει την αποτρόπαια αυτή πράξη.Συγκεκριμένα, η Μισέλ είχε προσκαλέσει μέσα από την πλατφόρμα του «Plenty of Fish» άντρες να βιάζουν την 10χρονη κόρη της πριν την δολοφονήσει.
Το άψυχο σώμα της μικρής βρέθηκε διαμελισμένο μέσα στο σπίτι της μητέρας της την ημέρα που η μικρή είχε συμπληρώσει τα 10 έτη. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση και τον τοξικολογικό έλεγχο, στο σώμα της μικρής βρέθηκε μεθαμφεταμίνη, η μικρή είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ την στραγγάλισαν και την μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου.
«Πρόκειται για μια φριχτή τραγωδία για την κοινότητά μας» δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο αστυνομικός διευθυντής του Άλμπερκούκι των ΗΠΑ.
«Θέλω να διαβεβαιώσω το κοινό θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα σιγουρευτούμε πως θα εξαντλήσουμε όλα τα διαθέσιμα μέσα για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης» συνέχισε στη δήλωση του.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Μάρτενς στο δικαστήριο από τον βιασμό της μικρή δεν απέσπασε χρηματικό όφελος, αλλά είπε ξανά πως το έκανε γιατί της άρεσε να βλέπει τον βασανισμό της μικρής.
Για τη δολοφονία της Βικτόρια εκτός από την μητέρα της κατηγορείται ένα άντρας καθώς και μια ξαδέρφη της Μάρτενς.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)