ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ… Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΦΑΚΕΛΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Σοβαρότατο θέμα έχει ξεσπάσει με το αν ελέγχθηκε ή όχι από τα ειδικά μηχανήματα της βουλής ο τρομοφάκελος προς τον Παπαδήμο.
Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα κατέθεσε ένας εκ των αστυνομικών της φρουράς του Παπαδήμου, όταν παρέλαβε από το σπίτι του τον Παπαδήμο, πήρε και τέσσερις φακέλους του, όπως προβλέπει η διαδικασία, για να ελεγχθούν από τα μηχανήματα της Βουλής.
Αφού άφησε τον Παπαδήμο στην Τράπεζα της Ελλάδος, ο ίδιος υποστηρίζει πως μετέφερε τους φακέλους στην Βουλή με την μοτοσικλέτα του και τους παρέδωσε για έλεγχο στα μηχανήματα, στο φυλάκιο δίπλα στην κεντρική είσοδο. Λίγα λεπτά αργότερα του επέστρεψαν την αλληλογραφία, με την διαβεβαίωση πως είναι ασφαλής κι εν συνεχεία αυτός παρέδωσε τους φακέλους στον Παπαδήμο.
Ωστόσο, ο φρούραρχος της Βουλής, δεν επιβεβαίωσε την κατάθεση του αστυνομικού, υποστηρίζοντας ότι ψεύδεται!
Αλλά, δυστυχώς για τον φρούραρχο, υπάρχουν τα βίντεο από τις κάμερες της Βουλής, καθώς και τα στοιχεία από το μηχάνημα των ακτίνων, το οποίο καταγράφει ό,τι περνάει από εκεί. Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν απολύτως την κατάθεση του αστυνομικού! Τι προσπαθεί, λοιπόν, να καλύψει ο φρούραρχος και με εντολή ποιων;Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Κοντογιώργης:Ζούμε υπό καθεστώς 2πλής κατοχής, ντόπιας κ ξένης,οφείλουμε να εξεγερθούμε!