ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ…

Επτά υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα μπορούν να δηλώνουν, πλέον, 40 ώρες υπερωριακής απασχόλησης, κατ’ οίκον, χωρίς να υπάρχει κανένας να τους ελέγξει.Τους μαλ…. που πληρώνουν φαίνεται ότι έχουν βρει εκεί στη Κυβέρνηση αφού με απίστευτα και προκλητικά εφευρήματα βάζουν χέρι στο δημόσιο χρήμα και βολεύουν φίλους και συγγενείς.
Η τελευταία απίθανη, όσο και εξόχως πρωτοφανή για τη λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών, είναι η κίνηση της ηγεσίας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, η οποία εξέδωσε απόφαση με την οποία προβλέπονται υπερωρίες, με την ανάλογη διόλου ευκαταφρόνητη αμοιβή, για δουλειά στο… σπίτι! Έδωσαν δηλαδή τη δυνατότητα σε κάποιους υπαλλήλους της νομικής υπηρεσίας να δηλώνουν 40 ώρες υπερωριακής απασχόλησης, κατ’ οίκον, χωρίς άμεσο έλεγχο από καμία προϊστάμενη αρχή!
Οι επτά υπάλληλοι θα μπορούν με τη συγκεκριμένη απόφαση να (λένε ότι) εργάζονται στο σπίτι τους βλέποντας τηλεόραση και βάζοντας πλυντήριο και να πληρώνονται για αυτό.
Η απόφαση αφορά στη «συγκρότηση συνεργείου υπερωριακής εργασίας υπαλλήλων που υπηρετούν στη Διεύθυνση Νομικής Υποστήριξης για το χρονικό διάστημα από 13/3/2017-30/6/2017».
Μάλιστα, ενώ η σχετική απόφαση εκδόθηκε και αναρτήθηκε τον Μάιο (24/5 σύμφωνα με το πρωτόκολλο), προβλέπει ότι το συνεργείο συγκροτήθηκε και οι υπάλληλοι θα πληρωθούν για εργασία που έκαναν υποτίθεται από τον… Μάρτιο (13/3)! Δηλαδή, θα τα τσεπώσουν και αναδρομικά.
Όπως αναφέρεται ρητά στην απόφαση, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και αναζητά κάποιος τους υπαλλήλους στα γραφεία τους και δεν τους βρίσκει, “η παραπάνω υπερωριακή εργασία θα παρέχεται μετά το πέρας του κανονικού ωραρίου και ως τις 22:00, είτε στο χώρο εργασίας είτε κατ’ οίκον”.
Πιθανόν να μην είναι χωρίς σημασία το γεγονός ότι την απόφαση δεν την υπογράφει ο επικεφαλής της Αρχής Δημοσίων Εσόδων, αλλά η προϊσταμένη Χαρίκλεια Λιβιτσάνου, η οποία έβαλε και τον εαυτό της στο συνεργείο!
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Κοντογιώργης:Ζούμε υπό καθεστώς 2πλής κατοχής, ντόπιας κ ξένης,οφείλουμε να εξεγερθούμε!