Κάτω η Χούντα του Μνημονίου!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας
«Αν στα μέσα του 19ου αιώνα και στις αρχές του 20ου, η σοσιαλιστική θεωρία κέρδιζε συνεχώς έδαφος υποσχόμενη έργα -τα οποία εν τέλει ουδέποτε εφαρμόσθηκαν από τα μαρξιστικά και σοσιαλδημοκρατικά καθεστώτα- τα οποία συνόψιζε στο σύνθημα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα», τότε στη σύγχρονη εποχή όπου τα δόγματα φιλελευθερισμού και μαρξισμού συμπλέουν κατεδαφίζοντας Πατρίδες και Λαούς, το σύνθημα «Λαϊκός Εθνικισμός ή Βαρβαρότητα» κρίνεται ως το μέγιστο δίλημμα εκείνων που επιθυμούν να αγωνιστούν για να επιβιώσουν».
Οι ανωτέρω θέσεις, διατυπώθηκαν όχι την εβδομάδα που μας πέρασε, κατά την οποία και ψηφίστηκε ένα νέο εθνοκτόνο Μνημόνιο, αλλά προ δυόμιση ετών, τον Οκτώβριο του 2014. Τότε η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου και οι κολαούζοι των μέσων εξαπάτησης παραμύθιαζαν το Λαό μας με τα παραμύθια του success story και την προσδοκία μιας μεγαλειώδους οικονομικής ανάκαμψης που υποτίθεται διαφαίνονταν στον ορίζοντα. Η ανάκαμψη βεβαίως δεν ήρθε, αλλά ήρθε μια νέα Χούντα, με πρωταγωνιστές τούτη τη φορά τους Τσίπρα και Καμμένο και μαζί τους ήρθαν όχι ένα αλλά δύο Μνημόνια, για να καλλιεργήσουν τεχνηέντως και υπούλως την πεποίθηση στους συμπατριώτες μας πως δεν υπάρχει λύση για το Ελληνικό Πρόβλημα δίχως την «βοήθεια» των λεγόμενων εταίρων, ή επί το ορθότερον των αγαπημένων μας δανειστών.
Δύο επιπλέον σκληρότατα Μνημόνια και ουδείς εκ των καλοκάγαθων διαμορφωτών της κοινής γνώμης, εκείνων που ζουν πλουσιοπάροχα και με όλες τις ανέσεις στις επαύλεις των Βορείων Προαστίων αλλά τάχα νιώθουν την καθημερινή αγωνία των κατοίκων των Πατησίων, του Περάματος, του Ασπροπύργου, της ελληνικής επαρχίας στο σύνολό της, δεν μπήκαν καν στον κόπο να θέσουν ένα απλό ερώτημα προς τους υποστηρικτές της θεωρίας των «εθνοσωτήριων Μνημονίων»: αναφέρατέ μας τα στοιχεία εκείνα που καταδεικνύουν πως τα Μνημόνια πράγματι βελτίωσαν τους οικονομικούς δείκτες της χώρας και επιπλέον και σαφώς σημαντικότερο, τα στοιχεία εκείνα που καταδεικνύουν την βελτίωση αυτή στην αγορά και κατ’ επέκταση στην κοινωνία.
Κι όμως! Αυτοί οι άθλιοι προπαγανδιστές που πληρώνονται χιλιάδες ευρώ για να βομβαρδίζουν με ψεύδη ασύστολα τον Ελληνικό Λαό, προκειμένου εκείνος να ανέχεται όχι από πίστη αλλά από καθαρό φόβο την εξελικτική πορεία της εξαθλίωσης, επιμένουν μονότονα όπως κατά την αρχή του ελληνικού Γολγοθά το 2010, ότι χάρη στα Μνημόνια επιβιώνει η ελληνική οικονομία.
Στην πραγματικότητα, το Κράτος ελέω Μνημονίων, βρίσκεται υπό μηχανική υποστήριξη εκ της οποίας δεν δύναται να ανανήψει. Η θεραπευτική αγωγή δεν έχει την παραμικρή προοπτική βελτίωσης της υγείας, τουναντίον, συντελεί ώστε η υγεία του μεγάλου ασθενούς να εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το μηχάνημα. Στην περίπτωση του μεγάλου ασθενούς που καλείται Ελλάς, το μηχάνημα αντιστοιχεί στη δουλεία των τόκων, στα εθνοκτόνα Μνημόνια.
Ούτε επενδύσεις ήρθαν, ούτε νοικοκύρεμα των δημόσιων οικονομικών έχουμε, ούτε τιμωρήθηκαν οι κλέφτες των θυσιών και των κόπων του Λαού μας, ούτε δικαιοσύνη αποδόθηκε στους λαφυραγωγούς των δημόσιων ταμείων. Το βιοτικό επίπεδο διαρκώς ολισθαίνει, η ανεργία παραμένει η υψηλότερη μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης, η μνημονιακή ώθηση νέων Ελλήνων επιστημόνων προς το εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας δεν έχει ανασχεθεί.
Τί έχει επί της ουσίας συμβεί; Εκείνο που αναμφισβήτητα έχει συμβεί είναι η απόλυτη επιβολή της θέλησης των αιμοσταγών δανειστών σε συνδυασμό με τη συντήρηση της εξουσίας από το εγχώριο σύστημα διαπλοκής και επιπρόσθετα, το εντεινόμενο ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας το οποίο πλέον θα πλαισιωθεί με την επίθεση των τοκογλύφων στις κατοικίες των Ελλήνων.
Βλέπετε οι καλοί μας εταίροι, οι οποίοι τόσο ανησυχούν για τις συνθήκες διαβίωσης των «προσφύγων» και δαπανούν δίχως αντάλλαγμα εκατομμύρια ευρώ για εκείνους, απαιτούν ελληνικές οικογένειες να πεταχτούν και να πεθάνουν στο δρόμο, διότι διέπραξαν το έγκλημα, όντας τα μέλη τους άνεργα, να χρωστούν σε τράπεζες μερικές χιλιάδες ευρώ. Τούτο καλείται σήμερα «ευρωπαϊκός ανθρωπισμός» και οι Έλληνες τον βιώνουν δραματικότερα από οποιονδήποτε Λαό της Ευρώπης και του κόσμου ολόκληρου.
Ως εκ τούτου, συμβαίνει το εξής παράδοξο: το Κράτος τούτο να αποτελεί από τη μία την κόλαση των Ελλήνων και από την άλλη τον παράδεισο των λαθρομεταναστών! Το σκηνικό αυτό βεβαίως, είναι μια ευγενική προσφορά των δυνάμεων του «δημοκρατικού» τόξου, πολιτικών, οικονομικών και δημοσιογραφικών, δυνάμεων που πλούτιζαν, πλουτίζουν και θα εξακολουθούν να πλουτίζουν για όσο χρονικό διάστημα ο Λαός μας εθελοτυφλεί, θεωρώντας πως έχει περισσότερα να χάσει παρά να κερδίσει εάν αντισταθεί.
Για τους Έλληνες Εθνικιστές δεν υφίστανται διλήμματα και αμφιβολίες. Από το βράδυ της Πέμπτης και κατόπιν μιας ακόμη παράνομης και αντισυνταγματικής απόφασης στην οποία συνέπραξαν όλα τα κόμματα της κατ’ επίφασιν «δημοκρατίας» κατά της Χρυσής Αυγής, ο Αρχηγός μας κήρυξε τον Ολοκληρωτικό Πόλεμο στη Χούντα του Μνημονίου. Κι όσο η δυστυχία της μνημονιακής Τυραννίας εξαπλώνεται, τόσο εδραιώνεται η πεποίθησή μας πως αυτός ο πόλεμος θα κερδηθεί!
Εν κατακλείδι, το βράδυ της Πέμπτης απεδείχθη και στο διάβα του χρόνου θα αναδεικνύεται ολοένα και περισσότερο πως η Χρυσή Αυγή είναι  εν τοις πράγμασι η τελευταία ελπίδα του Έθνους. Το ξεκάθαρο μήνυμα του Αρχηγού, δεν περιχαρακώνεται στα στενά όρια του μνημονιακού προτεκτοράτου αλλά διαχέεται προς ολάκερο το Έθνος σε κάθε γωνιά της οικουμένης όπου ζουν και εργάζονται Έλληνες και Ελληνίδες. Και το Έθνος σύσσωμο θα ανταποκριθεί στο εθνικό κάλεσμα. Θα εγερθεί και σπάζοντας τα δεσμά της μνημονιακής του σκλαβιάς θα βροντοφωνάξει πως το αντίπαλο δέος της βαρβαρότητας, μαρξιστικής και φιλελεύθερης, είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός!
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Κοντογιώργης:Ζούμε υπό καθεστώς 2πλής κατοχής, ντόπιας κ ξένης,οφείλουμε να εξεγερθούμε!

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)