Αποκαλύπτουμε… ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ! Επίδειξη ισχύος από τον Κιμ με το καινούριο του πυραυλικό σύστημα!

Η κορεατική κεντρική τηλεόραση (KCTV) κυκλοφόρησε ένα βίντεο, σήμερα Κυριακή και σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάζει τη δοκιμή ενός νέου αντιαεροπορικού συστήματος.
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν παρακολούθησε τις δοκιμές του νέου αντιαεροπορικού αμυντικού συστήματος, εν μέσω της κλιμάκωσης της κρίσης στην κορεατική χερσόνησο, σύμφωνα και πάλι με ανακοίνωση της κεντρικής κεντρικής ειδησεογραφικής υπηρεσίας της Κορέας (KCNA).
Ο Κιμ παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από τη δοκιμή, σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, και διέταξε τη μαζική παραγωγή του.
Το νέο αντιπυραυλικό σύστημα άμυνας έχει ως στόχο να παρακολουθεί και να καταστρέφει ελικόπτερα και ρουκέτες. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε συμφώνησαν να αυξήσουν τις κυρώσεις κατά της Βόρειας Κορέας για τις συνεχείς δοκιμές πυραύλων και το πυρηνικό της πρόγραμμα.
Στις 21 Μαΐου, η Βόρεια Κορέα διενήργησε την πιο πρόσφατη εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου, ενώ ο πύραυλος εδάφους-εδάφους φέρεται να πέταξε περίπου 500 χιλιόμετρα, προτού πέσει στη Θάλασσα της Ιαπωνίας για να φτάσει τελικά στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Ιαπωνίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Το Σπαθί του Πολέμαρχου , οι Άσχετοι και οι Ψεύτες