Ο ΜΑΡΤΙΝΗΣ «ΔΙΝΕΙ» ΣΑΜΑΡΑ – ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΚΑΤ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΗ!

Δείτε έγγραφα στα ntokoumenta.gr που αποκαλύπτουν ότι τα ήξεραν όλα απο το 1998…
Γιάννης Ντάσκας
Πολλοί, μεταξύ αυτών και πολιτικοί μας λένε ότι «δικαιωθήκαμε με τον Μαρτίνη και με την προφυλάκισή του » και μας ρωτούν «πόσο χαρούμενοι είμαστε».
Ο Κ.Μητσοτάκης χαρακτήρισε αυτό το σκάνδαλο το 1998 ως το μεγαλύτερο απο καταβολής ελληνικού κράτους, και γι αυτό μας παρότρυνε να το φέρουμε στην επιφάνεια το 1998 εξασφαλίζοντάς μας έναν πλήρη φάκελο, όπου κυριαρχούσε μια οικονομική «μελέτη» κατασκευής του ιδιωτικού νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» γραμμένη με χειρόγραφη παραπομπή …4-5 λέξεων που έγραφε ότι η κατασκευή θα κοστίσει μερικά δις δραχμές.
Αρχίσαμε απο το 1998 να γράφουμε.
Κατά διαστήματα έγραφαν και κάποιοι άλλοι και μετά λίγο καιρό τα ανακαλούσαν ως ανακριβή γιατί «έλαβαν εξηγήσεις απο την πλευρά του Ερυθρού Σταυρού».
Αυτό μας ζήτησαν και μας να κάνουμε.
Με την διαφορά ότι μας πρόσφεραν ΠΑΚΤΩΛΟ χρημάτων για να γράψουμε ότι «είχαμε λάθος πληροφορίες, να δώσουμε το χέρι στον Μαρτίνη, να πάρουμε τον πακτωλό και ας κάνουμε εμετό μετά».
Δεν δεχθήκαμε ποτέ…
Χάναμε τις αξιοπρεπέστατες διευθυντικές μας θέσεις γιατί οι «φιλοι» μας τα έβρισκαν στη συνέχεια με τον Μαρτίνη και φτου και απο την αρχή εμείς…
Από τότε, όμως γράφαμε και λέγαμε σε εκπομπές ότι ο Μαρτίνης δεν θα μπορούσε να επιβιώσει ούτε ένα μήνα στην κορυφή του Ερυθρού Σταυρού αν δεν βρισκόταν σε κλοιό προστασίας από «περιθωριακά υποκείμενα με κοινωνική στίλβωση» και κάναμε ευθείες αναφορές σε προστασία του απο κορυφαίους πολιτικούς αυτά τα 31 χρόνια της διαδρομής του.
Πλούτισε ο ίδιος πάρα πολύ…Αλλά πλούτισαν πάρα πολύ οι πανίσχυροι προστάτες του…
Είχε τόση δύναμη ώστε να εισχωρεί στην κορυφή της εξουσίας.
Σήμερα είναι ο ίδιος προφυλακισμένος και δικαστικοί λειτουργοί έχουν ενταφιάσει έρευνες για κακουργήματα εδώ και χρόνια.
Καταθέταμε επι ημέρες σε ανακριτές μας έλεγαν ότι είναι φοβερά τα εγκλήματα που προφορικά κια γραπτά καταθέταμε και μετά οι έρευνες κατέληγαν στα αρχεία…Καμία απόδειξη;
Κι όμως …Ο Μαρτίνης προφυλακίστηκε για στοιχεία του 1998!!!
Δείτε προσεκτικά ένα από τα έγγραφα που δημοσιεύσαμε τότε…Μιλάει για μίζες του ….1998!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Το Σπαθί του Πολέμαρχου , οι Άσχετοι και οι Ψεύτες