Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ

Δείτε την παρακάτω «είδηση», από ανακοίνωση της Αστυνομίας της Θεσσαλονίκης:
«Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 24χρονου που είχε σημειωθεί πριν από τέσσερις μήνες στην περιοχή της Ροτόντας. Συγκεκριμένα συνελήφθη νεαρός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας, οπλοκατοχής, παράνομης εισόδου και παραμονής στη χώρα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης έβαλε με πιστόλι εναντίον του 24χρονου τραυματίζοντάς τον. Ο ίδιος συνελήφθη μαζί με τη 19χρονη σύζυγό του ενώ διαπιστώθηκε ότι παρέμενε παράνομα στην ελληνική επικράτεια».
Όπως παρατηρούμε, λείπουν οι εθνικότητες δράστη και θύματος και μόνο από την αναφορά σε παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα, καταλαβαίνει κάποιος ότι ο δράστης ήταν αλλοδαπός – άγνωστης εθνικότητας! Δηλαδή, αν ο δράστης είχε άδεια παραμονής στη χώρα, δε θα υπήρχε κανένα στοιχείο!
Κι εδώ δεν υπάρχει το «κατόπιν άνωθεν εντολών», διότι οι υπόλοιπες αστυνομικές διευθύνσεις ανακοινώνουν τουλάχιστον την προέλευση των δραστών και των θυμάτων. Προφανώς, οι ιθύνοντες της Αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη λειτουργούν ως… αντιρατσιστικότεροι των «αντιρατσιστών». Και το δικαίωμα του κοινού στην ελεύθερη πληροφόρηση, το τρώει η σταλινική λογοκρισία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Το Σπαθί του Πολέμαρχου , οι Άσχετοι και οι Ψεύτες