ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας


Ήταν ακόμη 2011 όταν ο τότε υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ενημέρωνε τον Ελληνικό Λαό πως οι θυσίες του -συνεπεία του πρώτου Μνημονίου- ήταν επιβεβλημένες και πως από το επόμενο κιόλας έτος η Ελλάδα θα έβγαινε ξανά στις αγορές. Έτσι ξεκίνησε το παραμύθι της ανάπτυξης μέσω των Μνημονίων.


Το παραμύθι συνεχίστηκε από την κυβέρνηση Παπαδήμου, την οποία διαδέχτηκε εκείνη των Σαμαρά-Βενιζέλου μέχρις και αυτή να δώσει τη θέση της στην επόμενη, της αριστεράς και της προόδου, των Τσίπρα-Καμμένου. Φτάσαμε αισίως στο έτος 2017 και προτού στεγνώσει το μελάνι των ρυπαροφυλλάδων από την δημοσίευση των δηλώσεων τόσο του Τσίπρα όσο και του Καμμένου πως «το 2018 η χώρα βγαίνει από τα Μνημόνια και εισέρχεται σε φάση ανάπτυξης», τα «ευγενή» εκείνα ιδρύματα που έχουν αναλάβει τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν πως η κυβέρνηση των Αθηνών φέρνει στη Βουλή το 4ο Μνημόνιο!


Η περήφανη αριστερά των «κοινωνικών αγώνων και της αλληλεγγύης» μαζί με την πατριωτική δεξιά του Καμμένου, κάνουν το μεγαλύτερο καλό προς τους Έλληνες: απομυθοποιούν τον ίδιο τους τον εαυτό, ξεγυμνώνουν την ίδια τους την πολιτική ύπαρξη και βεβαίως δίνουν το ακριβές στίγμα της σκοπιμότητας που εξυπηρετούν τα κόμματά τους, οι ιδεολογίες τους και όσα πρεσβεύουν. Εκείνοι που διακήρυτταν μετά πάθους την κατάργηση των Μνημονίων με ένα νόμο και ένα άρθρο, έφεραν όχι ένα αλλά ΔΥΟ Μνημόνια, δύο Μνημόνια τα οποία αφήνουν στους Έλληνες ανεξίτηλη τη σφραγίδα του «πατριωτισμού» για τον οποίο ομιλούσαν και εξακολουθούν μέχρι σήμερα να ομιλούν.
Δίχως ίχνος αστεϊσμού, οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι στην κρίση και στην κριτική μας: η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι η πρώτη κυβέρνηση της μνημονιακής περιόδου η οποία κατορθώνει μέσα σε διάστημα δύο μόλις ετών να φορτώσει στους Έλληνες δύο Μνημόνια! Πρόκειται σαφώς για ένα συγκριτικά αχτύπητο πλεονέκτημα της παρούσας κυβέρνησης σε σχέση με τις προηγούμενες, πλεονέκτημα το οποίο να είστε σίγουροι πως οι «σωτήρες» μας, τοκογλύφοι των Βρυξελλών και της Νέας Υόρκης, λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη.
Κατά γενική ομολογία, η αντίδραση στα όσα έχει μέχρι τούδε επιβάλλει η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου είναι σχεδόν μηδενική. Ούτε ογκώδεις διαδηλώσεις έχουμε, ούτε επεισόδια και γενικές απεργίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ουσιώδη προβλήματα στην κρατική μηχανή. Γιατί;
Διότι απλούστατα η αριστερά που σήμερα κυβερνά, αποτελεί το πλέον πολύτιμο γρανάζι του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Κάποιοι ισχυρίζονται πως η αριστερά είναι βαθιά συστημική. Είναι ψευδές! Δεν είναι συστημική η αριστερά αλλά η αριστερά είναι το σύστημα. Ένα σύστημα το οποίο χτίστηκε με την αμέριστη αρωγή της ψευτοδεξιάς και το οποίο αμφισβητείται σήμερα μονάχα από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Οι περιπτώσεις τόσο του κόμματος Καμμένου όσο και εκείνου του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι χαρακτηριστικές: ο πρώτος συμπράττει με τους κομμουνιστές ενώ ο δεύτερος καταγγέλλει ότι… μπορεί να εφαρμόσει την πολιτική τους πολύ πιο αποτελεσματικά! Τα αποτελέσματα βεβαίως, ήτοι δύο μνημόνια σε δύο έτη και με ισχύ μέχρι το 2021, διαψεύδουν τον πρόεδρο της ΝΔ , ο οποίος ευρίσκεται προ πρωτοφανούς αδιεξόδου μιας και το αφήγημά του δεν διαφέρει σε τίποτα από εκείνο που σήμερα υλοποιούν οι Τσίπρας και Καμμένος. Αποτέλεσμα του vertigo της νουδούλας είναι η τραγελαφική εικόνα του προέδρου της ο οποίος δηλώνει πως δεν θα ψηφίσει τα σκληρά και άδικα μέτρα αλλά θα τα εφαρμόσει!
Το πρόβλημα ως εκ τούτου, δεν είναι η αριστερά ως Σύριζα, είναι η αριστερά ως σύστημα εξουσίας, ως αυτό που άπαντες διαπιστώνουν μα η ένοχη ΝΔ ντρέπεται να ομολογήσει για προφανείς λόγους: ως αντεθνικό και αντιλαϊκό μεταπολιτευτικό Καθεστώς.
Με απλά λόγια, το πρόβλημα δεν είναι κομματικό αλλά δομικό. Ιδού και η προσφορά της Χρυσής Αυγής στο Λαό μας: κατέδειξε με στοιχεία ατράνταχτα πως ο πυλώνας του Καθεστώτος και η βαριά κατάρα του Έθνους μας είναι η πέμπτη φάλαγγα των ξένων μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα, είναι το καταχρηστικώς ονομαζόμενο «δημοκρατικό» τόξο.


Η σημερινή ανέχεια, η φτώχεια και η δυστυχία, δεν θα δώσουν τη θέση τους στην ανάπτυξη και στην ευημερία. Προβάλλει πια πιο ορατός από ποτέ ο κίνδυνος του αφανισμού. Δεν απαιτούν απλώς τις οικονομίες των Ελλήνων κι αυτό πρέπει να καταστεί ξεκάθαρο σε κάθε συμπατριώτη μας επτά χρόνια μετά το πρώτο μνημόνιο. Γυρεύουν την εκρίζωσή μας από τη γη των Πατέρων μας και τη διαγραφή της Ελληνικότητας από το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Ή θα αναμείνουμε μακαρίως μέχρι την ολοκλήρωση του εθνικού μας Γολγοθά και το αναπόφευκτο γεγονός της κατοπινής μας Σταύρωσης, ή θα σηκώσουμε τα Λάβαρα της Εθνικής Τιμής και Αξιοπρέπειας για να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στη ζωή και στη συνέχεια του Ελληνισμού μας.
Εκείνοι που αρνούνται να θέσουν το κεφάλι τους στην αγχόνη των τοκογλύφων γνωρίζουν πια δίχως την παραμικρή αμφιβολία πως Εθνική Αντίσταση σημαίνει Χρυσή Αυγή. Οι υπόλοιποι ας περιμένουν ως αμνοί τη σφαγή τους, ανακουφισμένοι καθώς οι υπεύθυνοι των δεινών τους δεν πρόκειται ποτέ να τους χαρακτηρίσουν «φασίστες»!
Πηγή: Αντεπίθεση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Το Σπαθί του Πολέμαρχου , οι Άσχετοι και οι Ψεύτες