ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΜΟΚ ΣΤΙΣ ΗΠΑ… ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΥΟ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ «ΝΑΖΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ «ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ»

Ένας 18χρονος, ονόματι Devon Arthurs, ο οποίος προσφάτως προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ, σκότωσε τους συγκάτοικους του Jeremy Himmelman και Αndrew Oneschuk διότι, όπως ισχυρίζεται, ήταν «ναζιστές» και δεν σέβονταν το Ισλάμ.
Το περιοστατικό έγινε στην Φλόριντα των ΗΠΑ και αποκαλύφθηκε από μια ομηρία. Πιο συγκεκριμένα, ο Arthurs την Παρασκευή έπιασε ομήρους δύο πελάτες και έναν υπάλληλο ενός μαγαζιού με καπνικά προϊόντα στην περιοχή Τάμπα, διαμαρτυρόμενος για την εχθρική συμπεριφορά προς τους μουσουλμάνους. Σύμφωνα μάλιστα με την Αστυνομία,
«ενημέρωσε τα τρία θύματα πως ήταν πολύ ενοχλημένος από το γεγονός ότι η Αμερική βομβαρδίζει τις μουσουλμανικές χώρες».
Οι αστυνομικοί εντέλει κατάφεραν να τον πείσουν να αφήσει τους ομήρους και να παραδοθεί. Αλλά, όταν τον ανέκριναν τους είπε ότι προηγουμένως είχε σκοτώσει δύο ανθρώπους και ότι ήταν κάτι που «έπρεπε να κάνω».
Ο δράστης υποστήριξε πως οι δύο συγκάτοικοι του «ήταν φανατικοί νεοναζιστές και δεν έδειχναν καμία ανεκτικότητα απέναντι σε οτιδήποτε διαφορετικό» και συνεπώς, αναγκάστηκε να… προστατεύσει τον εαυτό του, σκοτώνοντάς τους!
Αργότερα, έξω από το δωμάτιο με τα πτώματα βρέθηκε και ο τέταρτος συγκάτοικος, Brandon Russell, ο οποίος γλίτωσε κατά τύχη από το ρατσιστικό αμόκ του μουσουλμάνου δολοφόνου!
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Κοντογιώργης:Ζούμε υπό καθεστώς 2πλής κατοχής, ντόπιας κ ξένης,οφείλουμε να εξεγερθούμε!

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)