Και επίσημα τζαμί στην Αθήνα!


Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια το νομοσχέδιο

Ολοκληρώθηκε η ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής για την ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό.

Με τη στήριξη των κομμάτων της αντιπολίτευσης πλην της Χρυσής Αυγής, εγκρίθηκε η συγκρότηση του ΝΠΙΔ με την επωνυμία «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών», που θα διοικεί το ισλαμικό τέμενος στην Αττική, ενώ την καταψήφισαν επισήμως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Νωρίτερα, είχε αποσυρθεί η διάταξη με την οποία υπήρχε δυνατότητα χρηματοδότησης από το εξωτερικό, μετά τις προειδοποιήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για χρηματοδότηση από τρομοκρατικούς κύκλους.

"Η σημερινή παρέμβαση του προέδρου της ΝΔ για το καθεστώς χρηματοδότησης του τεμένους, υπήρξε καταλυτική. Προστατέψαμε τη διαδικασία και πλέον θα πάμε σε ένα πλαίσιο ξεκάθαρο, που θα προστατεύει πλήρως τις συναλλαγές", σχολίαζαν κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η διάταξη που είχαμε ήταν καλύτερη από αυτή που θα επανέλθει, αλλά παρά τις ριζικές διαφωνίες που έχουμε με τον κ. Μητσοτάκη, είναι ένας θεσμικός παράγοντας και ζήτησε να το δούμε σε πλαίσιο συνεννόησης. Και νομίζω είναι θέμα ευθύνης να το δούμε και σε επόμενο νόμο να περάσουμε κάτι που θα έχει τη συμφωνία όλων», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κος Γαβρόγλου.


ΠΗΓΗ: www.defence-news.eu
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Κοντογιώργης:Ζούμε υπό καθεστώς 2πλής κατοχής, ντόπιας κ ξένης,οφείλουμε να εξεγερθούμε!