ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ

Ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Λουζόμαστε σαν χώρα την υποτιθέμενη «εισβολή» των Αλβανών στη χώρα μας με πρόσχημα τις «πυραμίδες». Περισσότερο από μια δεκαετία μετά, οι πραγματικοί λόγοι είναι προφανείς.
Οι πίθηκοι της Αλβανίας προσκολλημένοι στην ανοχή της Δύσης βάλλουν κατά της πατρίδας μας εκφράζοντας τα αλυτρωτικά τους συμφέρονται περί Μεγάλης Αλβανίας κτλ.
Τις τελευταίες ώρες παρατηρείται μπαράζ προκλήσεων στην ελληνική Βόρειο ήπειρο με κάψιμο ελληνικών συμβόλων από Αλβανούς εθνικιστές σημαίνει συναγερμό για νέα ένταση μεταξύ των δύο χωρών .
Τραβάνε  συνεχώς το σχοινί στα άκρα οι εθνικιστές Αλβανοί και οι «Τσάμηδες» στην κόντρα με τους  Έλληνες της Β.Ηπείρου  σαν « έτοιμοι από καιρό», αποκαλώντας τους «τρομοκράτες» και  συνεχίζοντας ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας και μίσους.
Την ίδια στιγμή μέλη της οργάνωσης «Ενωμένη Αλβανία έκαψαν ελληνικές σημαίες μέσα σε 24 ώρες σε τρία χωριά αναζωπυρώνοντας την ένταση με την ελληνική πλευρά.
Οι ακτιβιστές του Κινήματος «Ηνωμένη Αλβανία»  κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών έκαψαν  στα χωριά λιβάδια, Αλυκό και Αγίους Σαράντα ελληνικές  σημαίες.
Η ανακοίνωση της αλβανικής οργάνωσης λέει τους Έλληνες αδελφούς μας «τρομοκράτες». Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σε αυτές τις τρεις περιοχές  η ελληνική σημαία υψώθηκε σε δημόσιους χώρους, με σκοπό να επηρεάσει  άμεσα την εδαφική κυριαρχία και την εθνική αξιοπρέπεια, γι’ αυτό και οι ακτιβιστές του Κινήματος έδρασαν για την  εξάλειψη των ανεπιθύμητων ελληνικών συμβόλων και του ελληνικού  σοβινισμού .
Το Κίνημα  Ηνωμένη Αλβανία θα χρησιμοποιήσει  όλα τα δημοκρατικά μέσα και  μεθόδους για την προστασία της εθνικής αξιοπρέπειας και της εδαφικής ακεραιότητας της Δημοκρατίας της Αλβανίας.
Το Κίνημα καταδικάζει για μια ακόμη φορά τις προκλήσεις των Ελλήνων τρομοκρατών, οι οποίοι τολμούν να εκφράσουν ανοιχτά  αξιώσεις και επεκτατικές βλέψεις τους κατά της Δημοκρατίας της Αλβανίας.
Το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών θα πρέπει να γίνει γνώστης αυτών των τρομερών αξιώσεων , τις οποίες υιοθετεί «σιωπηλά» και η αλβανική κυβέρνηση του Έντι Ράμα και οφείλει να γνωστοποιήσει στην άλλη πλευρά….να «αλλάξει πλευρό» διότι όλα αυτά που ζητάνε στην ουσία ομιλούν για κατάργηση αποφάσεων ελληνικών δικαστηρίων και οδηγούν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά για μακροχρόνιο ενδελεχή σχέδιο πρόκλησης της Ελλάδος να αναγνωρίσει αλβανική μειονότητα με δικαιώματα εντός της χώρας μας , με παράλληλη επιστροφή και αποζημίωση των απογόνων των συνεργατών των Ναζί Τσάμηδων.
Τα πράγματα αγριεύουν τόσο στο Αιγαίο όσο και στα ΒΔ σύνορα της Ελλάδος και οι ελληνικές  ένοπλες δυνάμεις ενδεχομένως να κληθούν να «απαντήσουν» κάνοντας ακόμα πιο ηχηρή παρουσία στα σύνορα με  Αλβανία και Σκόπια , διότι οι Αλβανοί βιάζονται να δημιουργήσουν την  αποκαλούμενη «Μεγάλη Αλβανία», μόνο που όμως θα μείνουν με την όρεξη όπως συνήθως .
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Κοντογιώργης:Ζούμε υπό καθεστώς 2πλής κατοχής, ντόπιας κ ξένης,οφείλουμε να εξεγερθούμε!

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)