Μαζεύουν τα πτώματα των Ειδικών Δυνάμεων οι Τούρκοι …6 νεκροί σε μάχες με το PKK!


Σε μάχη 3 στρατιώτες και ένας πολιτοφύλακας  έπεσαν νεκροί στο Τσαλντιράν του νομού Βαν μετά από πυρπόληση  τριών φορτηγών του Στρατού
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στην επιχείρηση που άρχισε στο Τσαλντιράν του νομού Βάν μετά από την πυρπόληση τριών φορτηγών απο μαχητές του PKK , 3 στρατιώτες και ένας πολιτοφύλακας έπεσαν νεκροί  και 4 άλλοι τραυματίστηκαν .
Σε  άλλη σύγκρουση που έγινε την ίδια ημέρα στην περιοχή της βάσης Καρακότς της επαρχίας Σέμντινλι του νομού Χακκάρι, ένας ακόμη στρατιώτης σκοτώθηκε και 2 Μαχητές  του ΠΚΚ σκοτώθηκαν.
Πηγή http://www.dha.com.tr/tskdan-aciklama_1517093.html
25/5/2017
Σύγκρουση με μέλη του ΠΚΚ στο Σιρνάκ: Ένας ακόμη αστυνομικός  νεκρός και άλλοι δύο τραυματίες
Στην επαρχία Μπεϊτουσεμπάπ του νομού Σιρνάκ, σε σύγκρουση ανάμεσα σε Τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας και μελών του ΠΚΚ, σκοτώθηκε ένα μέλος τωνΕιδικών δυνάμεων της αστυνομίας και τραυματίστηκαν άλλοι δύο.
Σε περιοχή του όρους Κατό, από τα πρώτα πυρά τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων. Μεταφέρθηκαν στο κρατικό νοσοκομείο του Σιρνάκ, όπου ένας από τους τρεις  αστυνομικούς κατέληξε!
Ανακοινώθηκε πως oι συγκρούσεις συνεχίζονται. Δεν δόθηκαν πληροφορίες στο πρακτορείο DHA σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών.
Σε μετάφραση απο τα  Turkikanea.gr
veteranos.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Κοντογιώργης:Ζούμε υπό καθεστώς 2πλής κατοχής, ντόπιας κ ξένης,οφείλουμε να εξεγερθούμε!