Τσαβιστές σκοτώνουν εν ψυχρώ πολίτες (βίντεο)


Σκηνές τρόμου εκτυλίσσονται στους δρόμους τη Βενεζουέλας καθώς το καθεστώς Μαδούρο θέλει να κρατήσει την εξουσία πάση θυσία.

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του στο Facebook o Γιάννης Κουζηνός.
Γράφει συγκεκριμένα:
«Η στιγμή της δολοφονίας της Paola Ramírez από παρακρατικούς Colectivos υποστηρικτές εγκληματίες του Τσαβισμού.
Η πομπή των μοτοσικλετιστών περνάει και η Paola Ramirez,αριστερά στην οθόνη,γίνεται ένα ακόμα θύμα στην ατέλειωτη λίστα των θυμάτων της Σοσιαλιστικής Μπολιβαριανής Επανάστασης με μια σφαίρα στο κεφάλι.
Ένας λιγότερος φασίστας πραξικοπηματίας Αλέξη …»
Πυροβολισμοί κατά κτιρίου που διαμένει ο Μαδούρο
Μικρή ομάδα στρατιωτικών, τρεις συγκεκριμένα φέρονται να άνοιξαν πυρ κατά του κτιρίου που διαμένει τελευταία ο Μαδούρο μαζί με την οικογένειά του, μέσα σε στρατιωτική βάση όπου έχει μετακομίσει για λόγους ασφαλείας. Οι δύο συνελήφθησαν ενώ ο τρίτος κατάφερε να διαφύγει.
Η πληροφορία δημοσιεύτηκε στο twitter από έγκυρο δημοσιογράφο της Βενεζουέλας, αλλά δεν έχει ακόμη διασταυρωθεί. Κάτι που έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο, καθώς το γεγονός φέρεται να έχει λάβει χώρα σε στρατόπεδο.
Όπως γράφει στη σελίδα του στο Facebook ο Γιάννης Κουζηνός:
«Πληροφορίες θέλουν τον Πρόεδρο Μαδούρο να έχει αλλάξει,για λόγους ασφαλείας, τόπο διαμονής εγκαταλείποντας το Προεδρικό Μέγαρο Miraflores και πλέον με την οικογένεια του,τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του και την Πρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου ζουν στην μεγαλύτερη στρατιωτική βάση της Βενεζουέλας,λίγο έξω από το Καράκας την περίφημη Fuerte Tiuna.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε μάλιστα ότι μια μικρή ομάδα στρατιωτικών, άνοιξαν πυρ κατά του κτιρίου που φιλοξενεί τον Μαδούρο μέσα στην Fuerte Tiuna αλλά συνελήφθησαν αμέσως και μάλλον δεν θα δουν ξανά το φως του ήλιου…»
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Κοντογιώργης:Ζούμε υπό καθεστώς 2πλής κατοχής, ντόπιας κ ξένης,οφείλουμε να εξεγερθούμε!