Ρωσικά πλήγματα εναντίον Τούρκων στη Συρία Η Μόσχα ξέρει πολύ καλά τις υπόγειες ενέργειες της Άγκυρας. (ΒΙΝΤΕΟ)


Ρωσικά πλήγματα εναντίον Τούρκων στη Συρία Η Μόσχα ξέρει πολύ καλά τις υπόγειες ενέργειες της Άγκυρας. (ΒΙΝΤΕΟ)Την μυστική συνάντηση Τούρκων αξιωματικών των οργανώσεων Turkistan Islamic Party με παρακλάδια της Αλ Κάιντα έβαλε σαν στόχο η ρωσική αεροπορία, η οποία κατάφερε καίρια πλήγματα στην πολύπαθη επαρχία της Ιντλίμπ.
Η συνάντηση αυτή δεν είχε έναν οποιοδήποτε υπονομευτικό ρόλο προς το καθεστώς Άσαντ, αλλά κατάρτισε σχέδια για την επέλαση τουρκόφωνων ομάδων και τζιχαντιστών στην επαρχία της Λαττάκεια, σε πολύ μικρή απόσταση από την ρωσική ναυτική βάση της Ταρτούς.
Τα μέλη της TIP αποτελούν ουσιαστικά πράκτορες της Άγκυρας με δράση εκτεταμένη στη Συρία τα τελευταία 6 χρόνια του εμφυλίου, μαζεύοντας μεγάλο αριθμό χρημάτων για τους σκοπούς τους από τουρκικές τράπεζες.
Το αποτέλεσμα της ρωσικής επιδρομής ήταν να μην ολοκληρωθούν τα σχέδια μεταξύ τουρκόφωνων και τζιχαντιστών, αλλά και να σκοτωθούν πολυάριθμα στελέχη που πήραν μέρος στη συνάντηση.
Δείτε ΕΔΩ τα βίντεο από την πολύ πρόσφατη ρωσική επιδρομή. 
Φαίνεται πως για άλλη μία φορά οι Τούρκοι ενεργούν υπογείως κατά των Ρώσων, μία κίνηση που μακροπρόθεσμα ενδεχομένως να τους αποβεί μοιραία. 


Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κάηκε ολοσχερώς φορτηγό στο λιμάνι της Σούδας (φωτο – βίντεο)

Ποινικές διώξεις κατά δημάρχων και υπαλλήλων και στην Πέλλα (πίνακας)

Κοντογιώργης:Ζούμε υπό καθεστώς 2πλής κατοχής, ντόπιας κ ξένης,οφείλουμε να εξεγερθούμε!